Mobilabonnement fra Plenti

Telemillionær bag Danmarks nye mobilselskab Plenti

Det er nu muligt at tegne et Plenti mobilabonnement, som sker hele tre uger før den planlagte lancering den 1. april.

Plenti er et nyt mobilselskab i Danmark, som længe har ventet på at kunne tilbyde deres mange interesserede kunder et mobilabonnement. Nu er muligheden for dette kommet, og det sker endda før tid.

Det nye mobilselskab i Danmark er stiftet af den velkendte Morten Strunge i telebranchen, som tidligere også stiftede Fullrate og Onfone. Strunge har stiftet Plenti i selskab med Peter Mægbæk.

Til Børsen udtaler Morten sig således om muligheden for at tegne et mobilabonnement hos hans mobilselskab Plenti, ”Vi trykker på speederen i dag. Der var rygter om, at vores konkurrenter booker store marketingkampagner omkring 1. April, så vi tænkte, det kunne være sjovere at komme ud over stepperne allerede nu.”

Plenti er med på bølgen omkring underholdning frem for et rent mobilselskab. Der er nemlig gået så meget konkurrence i det danske telemarked, at teleselskaberne skal tilbyde yderligere for kunderne end blot at levere et mobilabonnement. Derfor betegner Plenti også sig selv som 80-90 procent underholdning og 10 procent teleselskab. Dette afspejler sig vigtigst af alt i deres mobilabonnement, som er deres eneste pakke du kan få for 199 kr. om måneden.

Ikke blot et mobilabonnement

Det eneste, og det nyeste mobilabonnement fra Plenti indeholder udover fri tale og sms, også fri data. Hvad angår underholdning, som Plenti især fokusere på, så er der i mobilabonnementet inkluderet alle Egmonts 40 magasiner, Aller-koncernens udgivelser, Mofibo, online adgang til Ekstra Bladet og Berlingske. Derudover har Plenti lige lukket en aftale med Tivoli, fortæller Morten Strunge til Børsen, der giver alle deres Plenti-kunder fri entré.

Det er altså ikke udelukkende et mobilabonnement der er at købe hos Plenti, og derfor holder de 90 procent underholdning og 10 procent mobilselskab også vand. Ydermere har Plenti lavet en aftale med teleselskabet 3 der gør, at Plenti lejer sig ind på deres netværk. Du får derfor en 3 forbindelse, når du køber et Plenti mobilabonnement.

Plenti gør det simpelt

Morten Strunge der først grundlage mobilselskabet Onfonde i 2009, og med dette selskab skar han priserne over på mobilabonnementer, og gjorde ligeledes op med bindingsperioden. To år efter, i 2011, solgte han selskabet for 300 millioner kroner til TDC.

Morten fortæller til Børsen, at Idéen bag Plenti er, at gøre det overskueligt for kunderne igen. I dag er det fortsat alt for uoverskueligt for kunderne at vælge og vrage mellem de mange teletilbud i Danmark fortæller han.

Han forklarer yderligere således til Børsen.dk, ”Onfone var de første til at sælge mobiltelefoni i forskellige pakker med et antal timer og gigabytes. Det gav en tryghed for regningen. Med Plenti går vi skridtet videre – vi har kun ét mobilabonnement hvor alt er inkluderet. De nuværende mobilselskaber fra alle vores konkurrenter tilfører en masse bekymringer og kompleksitet, som vi ikke tror, kunderne forstår – og netop det vil Plenti gøre op med.”

Det nye mobilselskab Plenti gå direkte i benet på de store danske teleselskaber, og tilbyder nu noget helt andet, end hvad kunderne tidligere har været bekendt med. Derfor fejler ambitionerne da heller ikke noget for hverken Morten Strunge eller Peter Mægbæk.